Prijslijst

 

Basis offerte

Een offerte is moeilijk op te maken. In de onderstaande tabel staan de basis tarieven weergegeven. Deze gelden voor een simpele carbon reparatie. Zo kunt u zelf een schatting maken van de mogelijke kosten. Bij een ''normale'' - of ''moeilijke'' carbon reparatie komen er kosten bovenop het basistarief. Deze kunt u onderaan de pagina terugvinden. Naast de onderstaande kosten, zijn er een aantal onderdelen die wij bewust niet repareren. Dit zijn de voorvork, zadelpenklem en rondom het padje. Dit is te kwetsbaar om te repareren en dit risico willen wij niet nemen. Mocht het frame zodanig gescheurd zijn dat de kosten te hoog oplopen of dat het carbon echt niet meer te herstellen is, dan geven wij dit altijd duidelijk aan. 

Hiernaast geven wij standaard 2 jaar garantie op uw carbon reparatie. Dit betekent dat u altijd garantie krijgt op het gedeelte waar het frame gerepareerd is. De 2 jaar garantie gaan in vanaf het moment dat uw fiets gerepareerd is. Dit wordt ook in de factuur weergegeven. 

 

Rondom de zadelpen

Deel 3.

€ 125, incl. btw

basistarief

Rondom de bracket

Deel 8.

€115,- incl. btw 

basistarief

Balhoofd

Deel 2.

€ 125,- incl. btw

basistarief

Onderbuis

Deel 5. 

€115,- incl. btw

basistarief

Bovenbuis

Deel 1.

€115,- incl. btw

basistarief

Zitbuis

Deel 4. 

€115,- incl. btw

basistarief

Achtervork

Deel 7A & 7B

€115,- incl. btw

basistarief

Wiel

Niet te herstellen 

NIET MOGELIJK

Spuiten

Het bijspuiten van uw frame 1 kleur

Niet mogelijk


Demonteren + monteren fiets

€95,- incl. btw

Nieuwe bracket/trapass is niet mogelijk 

-

Overzicht frame onderdelen

Hieronder vindt u een overzicht van het frame zoals wij het kennen. Zo kunt u zelf kijken welke onderdelen beschadigd zijn en wat de kosten ongeveer zullen zijn.  

De onderdelen zijn gescheiden in moeilijkheidsgraad van het repareren van uw carbonframe. 

Aan bepaalde onderdelen moeten wij meer tijd besteden en hiervoor moeten wij meer materiaal gebruiken. Hierdoor zal de prijs automatisch stijgen. 

Wanneer onderdeel 6 gescheurd is bieden wij een nieuwe voorvork aan. Dit allemaal voor uw eigen veiligheid. 


Simpele carbon reparatie

Heeft u een klein scheurtje in uw frame? Vertrouwt u het frame niet meer? Dan kunnen wij een simpele reparatie snel oplossen zodat u de week nadien weer kunt fietsen. Dit valt onder een basistarief.

Geen extra kosten 

Normale carbon reparatie

Heeft u een scheur in uw frame? Dan is uw frame toe aan een carbon reparatie. Wij schuren uw frame op tot op de onderste carbon laag en bouwen het frame opnieuw op met carbonweefsels. Dit kan zonder het spuitwerk binnen één werkweek gedaan worden.

Extra kosten €0,- t/m €50,- 

Moeilijke carbon reparatie

Is uw frame doormidden of heeft het een hele diepe scheur? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij leggen een mal in uw carbonframe, zodat wij het frame helemaal opnieuw kunnen opbouwen. Dit kan ook binnen één werkweek gedaan worden. Dit staat los van het bijspuiten. 

Extra kosten €50,- of meer

Garantie

Wanneer het frame hersteld is, geef ik standaard 2 jaar garantie (of er is iets anders afgesproken). Bij een vervolg scheur op dezelfde plek kunt u ervoor kiezen om het frame opnieuw te laten herstellen of ik kan het afgesproken bedrag terug storten.

LET OP: Wanneer u ervoor kiest om alleen het frame te laten repareren, is het frame niet afgewerkt. Ik werk het frame alleen met een kwastje en een laagje vernis af. U kunt er dan niet vanuit gaan dat het frame dezelfde looks heeft als voorheen.